• Anoniem on
  Bepaling die recht geeft op vergoeding van kosten voor telefoon, internet en overige communicatiemiddelen » Op Seyst

  Op Seyst

  Downloads

  Bepaling die recht geeft op vergoeding van kosten voor telefoon, internet en overige communicatiemiddelen

  Het document “Bepaling-die-recht-geeft-op-vergoeding-van-kosten-voor-telefoon-internet-en-overige-communicatiemiddelen” gebruikt u om een arbeidsovereenkomst te beperken.

  Download hier het document:

  bepaling_vergoeding_telefoon_en_internet

  Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Op Seyst, administratie & advies.

   

  3.10       bepaling die recht geeft op vergoeding van kosten voor telefoon, internet en overige communicatiemiddelen (niet zijnde computers en dergelijke apparatuur en bijbehorende apparatuur).

   

  De werkgever betaalt aan de werknemer diens telefoonkosten (abonnements- en gesprekskosten) indien en voor zover het zakelijk gebruik meer dan 10% bedraagt.

   

  Maandelijks ontvangt de werknemer van de werkgever de specificatie van diens telefoonrekening. De werknemer is verplicht na te gaan of de privé gesprekskosten niet meer dan 90% bedragen en, indien dat inderdaad het geval is, daarvan mededeling te doen aan de werkgever. Indien de werknemer dit verzuimt, zal de werkgever in geval van een naheffing van loonheffing op grond van dit feit deze loonheffing verhalen op de werknemer.

   

  De telefoonkostenvergoeding wordt niet uitbetaald indien de arbeid ten gevolge van arbeidsongeschiktheid of anderszins gedurende een periode langer dan een maand is onderbroken.

   

   

  Leave a Reply

  OpSeyst – Persoonlijke aandacht